Menukort/tilbud

Så er vores nye menukort klar :-)

Vi kommer stadig til at have buffet, dog en lidt anderledes version end vi er vant til, i vært fald i starten. Man vil kunne se udvalget, og så vil vores personale `stå bag disken` og servere det til gæsterne, vores velkendte isbuffet er heller ikke længere `ta selv` men bliver hentet i vores personalebetjente isbar, hvor man får et lækkert udvalg af kaffe, kager og frit valg fra vores store udvalg af italienske is samt softice.


Vi er spændte på at byde alle velkommen igen og håber på forståelse for at det er `nye tider` og at nogle ting vil være anderledes for en periode andre for altid. Vi vil gøre vores bedste for at anderledes ikke betyder negative ændring men at vi vender det om og ser lyst på det og hvem ved, måske er der endda noget som faktisk bliver bedre end før :-)


Så vi håber at alle vores gæster vil være med til at se positivt på det hele, have forståelse for at vi lige skal finde ud af hvilket ben vi skal stå på, huske at følge alle de gældende retningslinjer og vise hensyn.


Vi ses på Larsens


Hilsen Mikkel og Amalie